Vaaleanruskea vuoto sexsi tarinoita

Olen lukenut että ruskea vuoto voi olla merkki kohdunulkoisesta raskaudesta ja .. Joka tapauksessa sinnekin omaa tarinaani jo kirjoitellut. Tänään on tullut jonkin verran rusehtavaa vuotoa. Ei kyllä voi vielä sanoa edes ruskeaksi eikä missään nimessä veriseksi vuodoksi, mutta selvästikään ei ole. Eilen tuli vuotoa, jossa vanhoja veriviiruja, sellaisia limakalvonpalasen näköisiä Minulla alkoi tipottain ruskea vuoto noin 6+0, parin päivän päästä oli jo.

Vaaleanruskea vuoto sexsi tarinoita - seuraa joensuu

Leave this field blank. Tinttis24 maalis Lähdin ovet paukkuen huoneesta jolloin purskahdin itkuun. Soitin äitipolille ja kysyin voiko vuoto olla tihkuvaa lapsivettä.

Videos

What happens when you have a disease doctors can't diagnose

Vaaleanruskea vuoto sexsi tarinoita - posti

Oikeastaan vasta liikkeiden tunteminen viikolla 20 toi helpotusta tilanteeseen. Tänään ultrattiin ja todettiin keskenmeno. Tänään on tullut jonkin verran rusehtavaa vuotoa. Ei kyllä voi vielä sanoa edes ruskeaksi eikä missään nimessä veriseksi vuodoksi, mutta selvästikään ei ole. Ruskea vuoto, jos on verta, niin tarkoittaa, että on vanhaa verta, eikä tuoretta. . jo rv 6+4, päivää ennen tuota vuoto yltyi ihan kirkkaan veriseksi ja itkinkin jo vauvan menetystä. Liitän tähän nyt vielä oman tarinani jatkoksi. Minulla alkoi niukka verenvuoto rv 6+5 soitin sairaalaan ja siellä Sanoivat, että jos ei ylly veriseksi vuodoksi hyytymien ja kipujen kera, ei kannata huolestua.

1 comment

  1. All above told the truth. We can communicate on this theme. Here or in PM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *